Кількість
|
Вартість
|
||
|
Печі під казан – чудовий варіант для приготування їжі на дровах а також для гарячого копчення продуктів. Піч під казан зі сталі – найзручніша конструкція для цього процесу. Це мобільний пристрій, котрий легко транспортувати, установити у зручному місці чи взяти з собою на відпочинок.
Казан - це один із найстаріших видів посуду, який використовується для приготування величезної кількості різноманітних страв. Але готування в ньому потребує не тільки кухарських навичок, а також потрібна спеціальна піч для казана.
Переваги готування на печі
Безперечно, у казаночці виходять одні з найвишуканіших за смаковими та ароматичними властивостями страви. Наприклад, приготувати плов у звичайній каструлі за всіма правилами практично неможливо. У чавунному ж казані на відкритому вогні ця страва вийде чудовою.
Секрет цієї особливості простий: чавунні казанки мають у своїй структурі безліч поверхневих пор, які при приготуванні заповнюються жиром і не дають страві підгоряти. Масивні казанки накопичують тепло, довго зберігають температуру та повноцінно забезпечують рівномірність прогріву продуктів.
Звісно, повноцінно використати казан можна тільки, якщо купити піч під казан, підібравши відповідний діаметр отвору для цього посуду.
Види печей під казан
Вибираючи піч під казанок, важливо враховувати розмір посудини — якщо діаметр отвору в печі буде більшим, ніж сам казан, то він просто провалиться всередину, а якщо менше — установка казанка буде небезпечною, оскільки кріплення буде нестійким.
Піч може бути зроблена з цегли, чавунна чи сталева. Найкраще купити сталеві печі під казан: вони займають менше місця на території, не такі важкі ( 30 кг), і придбати їх можна вже готовому вигляді. Така піч легко переставляється з одного місця на інше, казан в ній встановлюється міцно і готувати на такому агрегаті одне задоволення.
Сучасні печі під казан зі сталі мають такі удосконалення, як:
- димохід - якщо раніше при готуванні страв у казанці дим заважав кухареві, потрапляючи в дихальні шляхи та очі, то сьогодні більшість печей обладнані трубами-димоходами, що відводять дим вгору;
- варіанти з прєднаною коптильнею;
- відкидні столики для нарізання продуктів;
- ніжки з коліщатами для зручного пересування.
Конструкція металевої печі дозволяє вогню рівномірно нагрівати встановлений казан і якість страви, що готується, виходить чудовою.
Купити піч під казан на нашому сайті можна за цілком бюджетною ціною, адже компанія Троян є прямим виробником сталевих печей і пропонує цілком доступні ціни на свою продукцію.
Сталева мобільна піч під казан найбільш підходящий варіант для установки у власному дворі чи на природі, оскільки поєднує в собі такі можливості, як:
- просте переміщення агрегату з одного місця на інше;
- стійкість та безпека при експлуатації;
- економія на паливі (дровах) за рахунок закритої топки.
Конструкція дозволяє, крім традиційних страв, що готуються в казані, приготувати рибу, шашлики та інші смачні продукти.
Піч зовні схожа на циліндр із дном, але з відкритим верхом. Сталевий агрегат оснащений ніжками та дверцятами для зручності топки.
Димар у таких конструкцій може бути трьох видів:
- трубний;
- у вигляді невеликих трикутних вирізів у верхній частині циліндра;
- колісник.
Ціна печі під казан безпосередньо залежить від товщини матеріалу і складності придбаної конструкції. Ми виготовляємо продукцію зі сталі товщиною 3 мм (під замовлення можна виготовити зі сталі 4 мм).
Тонкостінні агрегати купувати не рекомендується, оскільки метал у них швидко прогорає, унеможливлюючи подальшу експлуатацію виробу. Найбільш популярні сталеві печі, оскільки вони максимально довго зберігають тепло, та ще й важать в межах 30 кг та мають зручні ручки для транспортування.
Ви можете вибрати і купити піч під казан на нашому сайті, чи замовити виріб, що підійде під параметри вашого посуду.